Dags för nya innerdörrar

När man är hemma så mycket som jag är just nu så börjar man kolla runt i huset på olika saker som behöver förändras. Jag har ju mycket tid att spendera och det är helt oundvikligt att inte se de brister som hemmet har när jag är här hemma så mycket.

Häromdagen insåg jag att våra dörrar är riktigt slitna. Inte ytterdörren då, utan innedörrarna. Innedörren till sovrummet, till toaletten och framför allt innedörren till städ- och tvättrummet. Jag kan inte ens minnas när vi bytte dem sist. Innedörrar byter man ju inte titt som tätt, utan det är väl vid sådana här tillfällen som jag befinner mig i nu som man inser att det kanske är dags. Man har blivit hemmablind helt enkelt.

Så nu har jag varit inne och kolla runt på internet efter nya innedörrar. Men det finns ju så otroligt många olika typer och stilar. Och många av dem är ju fantastiskt vackra. En innedörr som jag tycker är helt underbart är Lyngö Valnöt, men jag är samtidigt osäker på om den mörka färgen passar in i resten av vårt ljusa hem. Så jag fortsatte att leta bland de ljusare dörrarna och fastnade då för Lyngö Ek. Innedörren i sig är kanske inte lika ståtlig som Lyngö Valnöt, men den kommer att vara vackrare tillsammans med resten av vårt hem. Det finns många fler vackra innedörrar att välja på, och jag kommer med största sannolikhet att ändra mig fler gång innan jag beställer hem något. I alla fall om jag känner mig själv rätt. Dessutom kanske resten av familjen vill ha något att säga till om!

Än så länge tycker jag att ytterdörrarna klarat sig mycket bättre än innedörrarna och att de inte behöver bytas ut, vilket känns skönt. Man vill inte lägga ut för mycket pengar på saker som inte har med vår bäbis att göra just nu. Jag får nog sluta att leta efter brister på vårt hem och fokusera min blick ännu mer på lillen istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *