Unnade mig en fantastisk spa weekend

Den gångna helgen passade jag på att verkligen unna mig och tog en helg tillsammans med tre vänner på Sandvik Gård utanför Norrköping. Sandvik Gård är en helt fantastiskt plats och den bästa spa weekend som jag har upplevt.

Grejen med Sandvik Gård är att de egentligen bara riktar sig till oss tjejer. Killar är välkomna en kväll i veckan, men på helger är det endast tjejer som är där och det gör det lite speciellt. Visserligen är väl spa ganska tjej dominerade men på Sandvik Gård blir det verkligen en tjej weekend på allvar!

Vi kom dit på fredagskvällen och åt middag och hade en väldigt trevlig kväll tilsammans. Sedan blev det spa från lördagsmorgonen och resten av hela helgen. Vi gjorde styrketräning med instuktör, vattengymnastik, yoga, badade bastu och givetvis massor av tid i pool- och relaxen. Det var verkligen otroligt härligt och välbehövligt!

En weekend pågår fram till runt lunch på söndagen och i priset ingår två luncher, två middagar och två frukost och givetvis boende i dubbelrum. Allt för 2 700 kr, det tycker jag var helt klart värt priset!

Funderar faktiskt också på att köpa mig ett spabad hem från Uteplatsen. De hade nämligen ett sånt från just dem på Sandvik Gård och det var helt fantastiskt.

PS! Skulle du vilja ta med gubben till Sandvik Gård så går det bra två helger om året och då kostar det bara 1 800 kr per person. Nästa gång är i augusti, bara så ni vet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *