Köpa sprit på nätet

spritpanatet

E-handel har verkligen exploderat på senare år. Man behöver inte bege sig många år tillbaka i historien alls för att befinna sig i en tid där man inte kunde handla någonting alls på nätet. Nu för tiden känns det hela så självklart, och det ena efter det andra tar sin plats i e-handelns värld.

Systembolaget må ha monopol på sprit i Sverige, men det betyder inte att man inte kan handla sprit någon annanstans än i Systembolagets affärer. Du kan nämligen handla sprit hemma i den egna soffa. Drinko är ett företag som säljer sprit online. De har sitt säte i Tyskland, och levererar sprit hem till ditt hus i Sverige. På deras hemsida Drinko.se kan du söka bland ett stort sortiment. Öl, vin, vodka, cider, whisky, rom, cognac, likör och läsk är några av dryckerna de säljer. Givetvis finns dryckerna i mängder med märken och sorter.

Det finns såklart en liten nackdel med att handla på detta sätt jämfört med att handla direkt i affären. Man måste ju vänta på leveransen. Drinko är dock otroligt snabba med sin leverans, med tanke på att de kör från Tyskland upp till Sverige. Detta bland annat på grund av att de har sina egna lager med egna sorteringar och behöver inte vänta på leveranser från annat håll utan kan lite till sina egna arbetar fullt ut. Ett steg mindre i processen helt enkelt. Du kan förvänta dig att ha din sprit du köpt online vid dörren inom 3-7 arbetsdagar. Beställer du då på måndagen finns chansen att du har det till helgen. Givetvis får du din sprit direkt om du handlar i affär, men det kan vara både dyrare och osmidigare eftersom du måste ta dig till affären och bära med dig varorna hem.

Att köpa sprit online är både smidigt och lättgjort, och dessutom ofta finns det större utbud och bättre priser. Och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. I alla fall om det handlar om 3-7 arbetsdagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *