Frida Wallberg är en inspiration!

Jag vet inte riktigt varför jag sitter mitt i sommaren och letar efter mössor, men det har säkert något med vädret att göra. Vissa kvällar är det ju så kallt så att både jag och lillkillen behöver ha mössa på oss! Så nu när regnet ändå faller utanför fönstret så sitter jag och kollar olika webshoppar och letar efter mössor.

På en sida som heter Manky hittade jag en mössa som jag blev väldigt sugen på att köpa, nämligen en mössa designad av boxaren Frida Wallberg. När man köper hennes mössor skänks samtidigt pengar till Rädda Barnen och jag tycker alltid sådana saker är värda att uppmärksamma. Så jag skulle gärna köpa en sådan mössa!

Mössa Frida Wallberg

Ni har koll på vem Frida Wallberg är va? Hon är boxaren som i en match förra året knockades så allvarligt att blev medvetslös och tvingades till en operation för hjärnblödning. På ett sätt kan jag väl tycka att det är en risk hon får ta när hon håller med en farlig sport som boxning, men samtidigt tyckte jag väldigt synd om henne när det hände. Dessutom var det väldigt rörande hur hon hela tiden efter olyckan pratade om att det viktigaste för henne var att komma tillbaka och vara den mamman till sin dotter som hon var innan!

Nu har hon kämpat i ett över ett år med att komma tillbaka och var bland annat så stark att hon klarade av att köra Vasaloppet i mars. Jag tycker verkligen hon är en inspirationskälla och ett bevis på att det går att kämpa sig tillbaka från det mesta! Sen blir det nog aldrig någon mer boxning för Frida men det tycker jag är lika bra. Kämpa för att bli helt frisk och ta hand om din dotter istället, det är mycket viktigare!

Så därför köper jag gärna en mössa från Frida samtidigt som jag ger stöd till Rädda Barnen när det börjar bli kyligt igen. Men nu ska jag leta vidare efter fler och ännu snyggare mössor! (Det går ju inte att klara av en svensk vinter med bara en mössa ☺)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *