Var på chokladprovning förra helgen

Hej allihopa,

I helgen fick jag ta ledigt från bebben lite och lämnade kvar den lille rackaren hos pappa i det trygga hemmet. Själv åkte jag iväg med i stort sett alla mina väninnor till huvudstaden för att få en lång välförtjänt ledig helg tillsammans. Vi bodde på hotell mitt i stan, Grand Hotel för att vara exakt (Jag var tvungen att få säga det bara 🙂 ). De hade till att börja med ett jättefint spa där som vi kunde slappa i under några timmar. Sedan var vi såklart runt och sprang på stan hela lördagen och shoppade som bara 5 kvinnor kan längs med Stockholms långa gator med ett oändligt shoppingutbud.

På kvällen hade en av oss på förhand bokat in en chokladprovning för oss alla i Gamla stan. Chocobean hette företaget som hon hade pratat med och de ordnade med allt. Vi hade ett bord reserverat på en jättehäftig restaurang som man gick ner i en källare för att komma in i. Restaurangen hade för väldigt länge sedan varit en gammal fängelsehåla och det kändes faktiskt fortfarande eftersom man försökt bevara en del av känslan med galler och dylikt.

Chokladen smälte fullkomligt i munnen också, och den var huuur god som helst. Några av de såg ut som på bilden nedan. Det var bland de absolut godaste chokladbitarna som jag har ätit.

chokladisarna

 

Jag skulle råda er alla som ska åka iväg ett kompisgäng eller med företaget eller något sånt att testa på Chocobean och deras chokladprovning i Stockholm. Det var väl investerade pengar och helt perfekt i alla fall för oss som var sugna på just det.

Nu ska jag springa ut i det fina vädret och bara njuta så länge det varar. Sommaren börjar ju snart lida mot sitt slut. Ha det bra allesammans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *