Problem med bilen

Något som jag hatar är bilar. När de fungerar är det givetvis bra, men jag tycker det alltid är något problem och är det inte något akut så är det service hit och dit. Häromdagen började vår Volvo låta väldigt konstigt och vi kan tyvärr inget om bilar så det var raka vägen till verkstaden. Det var avgasröret som var sönder som de bytte, så nu fungerar den igen. Hoppas den fungerar länge denna gången.

När jag berättade detta för en kompis så tipsade hon om att man kan köpa begagnade bildelar från från LAGA. Här hittar du bildelar från många kände leverantörer såsom Volvo. Bildelarna är det inget fel på utan de kommer från bilar som ska skrotas och många delarna kan vara som nya. Självklart är de billigare än att köpa nya. Så nästa gång bilen krånglar ska jag försöka mig på att laga den själv så får vi se om det är värt det 🙂

2005-07_Volvo_V70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *