Svårt med dop

Det här med dop är svårt och jag vill veta vad ni tycker. Det enkla och kanske bästa alternativet är att köra på det klassiska kyrkdopet i någon av alla kyrkor. Då ingår lokal och präst, enkelt och smidigt. Men tyvärr gillar jag inte den här kyrkliga grejen så mycket. Men självklart är det enkelt och smidigt.

Ett annat alternativ är att man väntar till sommaren och kör ett lite mer avslappnat alternativ ute i trädgården hemma. Jag har tittat på vad det kostar att hyra ett partytält och det kostar inte så mycket för en helg. Då blir det ingen präst men ett mer avslappnat dop som jag tror skulle passa oss bättre. Sen går det givetvis ta något mitt emellan dessa alternativ och köra på ett dop i kyrkan och sedan lite fika i trädgården. Oh svårt, vad tycker ni?

Men visst ser det fint ut?

start 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *