Kille i Jönköping

Tar hjälp

Jag gillar verkligen att blogga, läsa andras bloggar, fotografera och skriva. Men jag har känt att det har varit om tid nu när vi har fått tillökning i familjen men nu har det gått några månader och den lille klarar sig bättre och bättre på egen hand så nu ska jag lyfta bloggen till en ny nivå.

Så det kommer hända saker här, bland annat är det en ny design på gång som kommer fokusera mer på fotografier, vilket jag älskar. Jag kommer också ta hjälp av en kille i Jönköping som arbetar med att få mer folk till bloggen, och det måste jag ha. Jag träffade honom på hans kontor i Jönköping och har fått en del tips och åtgärder som jag ska genomföra. Så jag tror verkligen detta kommer bli jättebra framöver, gäller bara att ha lite tålamod och en plan för bloggen.

Jippie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *