garderobsinredning

Ordning och reda med garderobsinredning

Efter barnen kom till världen insåg vi ganska snabbt att vi behövde göra en hel del förändringar i hemmet. Trots att vi hade barnsäkrat, städat, kemtvättat och bytt ut i princip alla dofter mot parfymfria kom vi ändå till insikt att vi inte hade förberett huset tillräckligt ändå. Vår största tabbe var att vi inte hade gjort ordentligt med plats i garderoberna. Jag förstår inte hur vi hade kunnat missa en sådan sak! Jag älskar kläder och om jag måste erkänna så har jag väl egentligen mer än vad jag behöver, men min man är inte mycket bättre han heller med alla sina skor. Jag tror lätt att det är ett femtiotal som han har liggandes runt om i huset. Lyckligtvis hittade vi en lösning med hjälp av garderobsinredning till våra garderober. Med garderobsinredningen kunde vi strukturera upp våra kläder och göra mer plats för de små. Nu har vi faktiskt slagit till och köpt nya garderober till barnens rum, som vi självklart har satt in garderobsinredning i. Jag tycker det är så skönt att ha trådkorgar, klädstänger och skohållare som förenklar organiseringen av alla kläder. Inte minst när man har småbarn och det lätt blir stökigt i garderoberna. Jag tycker det dessutom blir enklare att hitta bland deras små kläder, då man ser kläderna på ett annat sätt än om de exempelvis hade legat i en byrålåda.

 

Nya skjutdörrar till garderoberna

Något annat som vi nyligen gjort om här hemma är att vi har bytt ut våra gamla garderobsdörrar till ett par med skjutdörrar. Vet inte om det bara är jag, men på något sätt känns skjutdörrar lite lyxigare. Vi är hursomhelst supernöjda med garderobsinredningen, och det känns som ett enkelt och prisvärt sätt att skapa ordning i garderoben. Vi skulle dock rekommendera att göra rum för barnens kläder i god tid innan de kommer, och inte i sista sekund som vi gjorde. Men, bättre sent en aldrig som man brukar säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *