Modulsystem eller Modul System?

Jag är lite intresserad av bilar, och något som man ibland pratar om i bilvärlden är modulsystem eller modular system som det heter på engelska. Modulsystem kopplas ofta till system som kopplingar och bromsar. Själva ordet innebär egentligen ett system av enheter och kan enkelt kopplas till många saker som inte har med bilar att göra också. För mig är det dock ytterligare en koppling till modulsystem, nämligen ett företag. Ja det är faktiskt så att det finns ett företag som heter Modul System, och de säljer precis vad jag skulle kunna tänka mig, bilinredning. Och nej det är ingen koppling eller broms som man kanske i vanliga fall skulle kunna koppla till det, utan snarare arbets bil inredning för verktyg osv. Det är därför lite småintressant att fundera över vilken koppling som kommer göras i framtiden, den vanliga kopplingen till modulsystem som kommer från engelskans modular system, eller företaget som säljer bilinredning. För mig blir det lite av båda vilket jag också tror är tanken med företagets namn. Eftersom de säljer bilinredning så är det ingen fara att koppla det till något annat, som också har med bilar att göra. Man skulle kanske kunna kalla det en framgångsrik marknadsföring och varumärkeskampanj / byggande. Eftersom bilnördar som jag kommer koppla deras företag med en ganska självklar del av alla bilar. Sen finns det säkerligen de som inte alls tänker så utan snarare irriterar sig på att man inte kan få fram det man söker efter vid en Google sökning. Hur som helst så anser jag att det finns viktigare saker att fundera på och kommer därför inte lägga mer tid vid detta. Jag tyckte bara att det kunde vara lite roligt att ta upp det nu när jag snubblade över denna upptäckten, men det är kanske bara jag. Hur som helst, fundera inte mer på detta nu, utan fokusera på viktigare saker! Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *