Esse räddade min hy vid graviditeten och efter födseln

Det är väl känt att när man ska föda barn kommer gå igenom en del förändringar när det kommer till hormoner. För mig gjorde dessa hormonförändringar att min hy fick ta en smäll. Därför tänkte jag skriva lite om hur jag kunde återfå min hy med hjälp av Esse. Det kändes ett tag som, innan jag hittade Esse, testade ungefär alla olika hudvårdsföretag som finns på marknaden. Inget funkade dock och jag hade ett tag ganska stora problem med min hy. När jag tillslut hittade Esse så blev helt plötsligt dessa problem som bortblåsta. Jag kände helt plötsligt en väldigt lättnad för att jag inte längre behövde tänka på min hy på samma sätt, och jag behövde inte lägga massa pengar på att testa produkter som inte funkade. Sedan jag hittade Esse har jag ju givetvis bara använt deras produkter för min hy. Jag ska ärligt säga att jag inte riktigt vet varför Esse funkade så bra för mig och min hy. Med det sagt tror jag väl kanske inte heller att det kommer funka för all, jag testade ju trots allt en uppsjö av olika varumärken, och jag tror inte på något sätt att alla de är dåliga, bara att de inte riktigt funkade för mig. Men om ni har problem med hyn så kan jag ändå tycka att det kan vara värt att testa Esse, för snarare än senare. Funkar det så är det ju kanon och du slipper gå igenom massa dyra alternativ som ändå inte funkar. Om det inte funkar så har du i alla fall testat något snabbare som funkade för mig. Esse är inte det billigaste alternativet, så det talar väl emot det lite kanske. Samtidigt så känner jag att det är värt det med den koll jag fått på min hy nu och jag vågar inte byta bort det, även om det nu var ett tag sedan jag var gravid och fick dessa problem. Esse var min räddning då och jag har den som det nu med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *