Tandläkare Jönköping – enklare för dig som förälder

Det fanns en tid, innan jag blev förälder då man bara gjorde saker. Man bestämde sig för att gå och handla och så gjorde jag det. Jag googlade tandläkare Jönköping och gick sedermera dit. Jag tog på mig jackan och så gick jag. Riktigt så ser inte situationen ut idag. Jag och min partner har tre barn under tio år. M är sju, V är fyra och S är 2. Det är otroligt givande, spännande och framförallt roligt att ha barn, jag är tacksam varje dag för dem. Något som däremot inte blir bättre med barn är tidseffektivitet. Mina barn kan vara påklädda och klara och redo att gå ut när en av dem kommer på att de måste kissa – nu!

Det har nu blivit den tid på året då det är dags att ta med barnen till tandläkaren. Vi är precis nyinflyttade i vårt område så jag googlade därför tandläkare Jönköping. Mitt äldsta barn har tandläkarskräck och jag vill inte att det ska överföras på de andra två. Därför tänkte jag att en privat tandläkare kanske var en bra idé. Efter att ha sökt runt på tandläkare Jönköping ett tag hittade jag en mottagning som jag trodde kunde vara bra, så jag visade min partner. Som alltid kom V och undrade vad vi gjorde och jag sa ”Vi googlar tandläkare Jönköping så vi kan ta er till den allra bästa tandläkaren”. V tittade på mig med stora ögon och sa ”Ska man få klistermärke då?” Jag svarade ”Haha! Om man är snäll kanske? Jag kan googla tandläkare Jönköping klistermärke och se vilka som ger ut sådana.” Efter att ha säkerställt att just den här tandläkaren faktiskt delade ut klistermärken till snälla barn så var tanken på tandläkarbesök spännande helt plötsligt. Barn gör en inte tidseffektiv men de gör det verkligen roligare att googla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *